Strömsunds ungdomar visar vägen...222

Strömsunds ungdomar visar vägen...

Det samlades ett ca 30 ungdomar från 4 av Jämtland/Härjedalens klubbar.

På söndagen spelades 2 tävlingar.

Future-tävling för knattar (under tolv år) 3-manna scramble från 150 meter.

Första pris: 1500 kr till klubbens juniorverksamhet och en stor fin vandringspokal. Tävlingen vanns av Emma Löf, Hanna Sonidsson och Milton Nilsén Strömsunds GK.

För de äldre 12-15 år spelades en 2 mans lag scramble.

Första pris gick till Daniel Sonidsson och Lisa Nordström Strömsunds GK
Text och bild av Mai Schär

SommarGolf för barn och ungdomar

Vi ser detta som en möjlighet att pröva på golfen under mer lättsamma former och vi tror också att det skapar förutsättningar för ett långvarit intresse för golfen.

Kursen och medlemskapet i SommarGolfen kommer att kosta 100:-

Välkommen med din anmälan!

Barnets Namn:

Föräldrarnas Namn:

Telefon eller E-mail:

Meddelande:

Det samlades ett ca 30 ungdomar från 4 av Jämtland/Härjedalens klubbar. 7 ungdomar från Strömsunds golfklubb åkte tillsammans med 3 ledare ner till Klövsjö och helgen var fylld med roliga aktiviteter, fint boende och god mat.
På söndagen spelades 2 tävlingar.

Team1

Future-tävling för knattar (under tolv år) 3-manna scramble från 150 meter.

team 2

För de äldre 12-15 år spelades en 2 mans lag scramble.
Första pris gick till Daniel Sonidsson och Lisa Nordström Strömsunds GKText och bild av Mai Schär

SommarGolf för barn och ungdomarVi på Strömsunds Gk erbjuder barn och ungdomar mellan 4:an och 8:an att prova på golf under sommaren. Under en vecka kommer ni att få kunskaper både i praktisk men också i teoretisk form.Efter sommarGolfs veckan kommer ungdomarna att ha möjlighet att spela ute på den stora banan tillsammans med golfande vuxen.
Kursen och medlemskapet i SommarGolfen kommer att kosta 100:-
Om du är intresserad av SommarGolfen så fyller du i formuläret nedan så återkommer vi med mer information om tider till dig.Välkommen med din anmälan!

Barnets Namn:

Föräldrarnas Namn: