Vårskriket

Tävling: Vårskriket

Speldatum: Söndagen den 22/5 klockan 13:00

Spelform: Lottad scramble

Scramble är en utmärkt spelform som kan ge nybörjaren en chans att pröva på att tävla innan dom är mogna att ge sig ut på banan på egen hand.

Alla slår ut varsin boll från tee. Sen väljer man den bästa bollen, varefter alla i laget spelar sina bollar från den platsen. Så fortsätter man på samma sätt
- välj bästa bollen och spela därifrån.

Antal hål: 9st

Max antal startande: Fritt antal

Kostnad: Tävlingen är gratis men innan tävling äter vi en gemensam lunch mellan klockan 12.00 och 13.00. Den kostar ca 70 kr per person.

Anmärkning:

Tävlingen ligger som avslutning på en arbetshelg för alla A medlemmar. Söndagen kommer att starta med stenplockning och andra banvårdsåtgärder mellan 09.00 och 12.00.
Sedan är det gemensam lunch för att sedan starta scramblen klockan 13.00

Naturligtvis behöver man inte delta i tävlingen för att man plockar sten, men vill man spela tävlingen ska man plocka sten

Välkomna!