Artiklar

A medlemskap Junior

Distansmedlem / Greenfeemedlem

Familj distansmedlem

A medlemskap alt A medlemskap begränsad

Full spelrätt på Strömsunds Gk. Avgiften för juniorer varierar efter ålder. Vi erbjuder en naturskön bana i kuperad tallskog med senaste generationen konstgräs på greenerna.

Pris: Senior: 2200:- /år alt 1200:- /år, Junior 0-12år: 250:-/ år, Junior 12-20: 250:- /år

"Nyhet"- som A-medlem kan du delbetala din medlemsavgift. För mer information om detta skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Info A medlemskap begränsad; ger medlemmen rätt till 7 rundor(ska skrivas in i greenfee boken) på SsGk. Vill medlemmen spela fler rundor under året betalar man greenfee på 150:-/dag. Om/när medlemmen spelat ytterligare 8 rundor övergår medlemskapet till fullvärdigt.

Distansmedlem

Personer bosatta utanför Jämtlands län har möjlighet att bli Distansmedlemmar. Som Distansmedlem betalar du en
låg årsavgift (600:- för både senior och junior, inga övriga avgifter tillkommer) och betalar sedan greenfee på de banor
du spelar på.

I distansmedlemskapet ingår även 3 stycken greenfee biljetter på Strömsunds Gk.

Pris: 600:- /år

FamiljeDistansMedlem

Pris: 1500:- /år

Medlem i Strömsunds Golfklubb

Alla våra medlemmar som har officiellt hcp (36 eller lägre) kan spela på alla golfbanor där greenfee-gäster accepteras.
Medlemmar som bor i Jämtlands län spelar på reducerad greenfee på alla banor i Jämtland/Härjedalen.
Tidningen Svensk Golf distribueras till medlemmar med principen en tidning per hushåll.
För medlemmar som bor utanför Sverige tillkommer en distributionsavgift på 300:-/år.

Anmälan Medlemskap

Fyll i nedanstående ansökan
Sänd in hcp-kort/gröna kort eller papper på genomgången utbildning till Strömsunds Gk, Box 224, 833 23 Strömsund
om du inte har ett golf-id där rätt hcp redan framgår.
Sätt in pengarna på vårt bankgiro 5879- 7689. Ange personnummer, namn och adress på betalningen, tack.
(avgifterna avser kalender år)
Kryssa även i vilket betalningssätt du tänkte använda. Vid Internet betalning skickar vi inte ut någon faktura.
Inbetalad avgift återbetalas ej!

Var noga med att skriva namn och adress på inbetalningskortet eller om du betalar via Internet. När vi har mottagit allt
enligt ovanså utfärdar vi nya handlingar och skickar till er.
Om det skulle vara några övrigafrågor eller mer information så går vi att nå på följande sätt.
Telefon nr: 070/ 631 06 38
Bankgiro nr: 5879- 7689